Neon lahjaideoita

demena-demenagement  » Uncategorized »  Neon lahjaideoita

Neon lahjaideoita

0 Comments

Siellä on monia keskimääräisiä ja huippuluokan lahjaideoita, mutta neonpohjaiset tuotteet ovat ehdottomasti erilaisia ​​ja mieleenpainuvia. Erilaiset mukautukset neon- ja LED-valoteknologiaan vuosien varrella ovat tasoittaneet tietä todella hauskoille ja päätä kääntäville lahjoille.

Suosituin neonlahjamuoto olisi neon- tai LED-kyltti. Neonkylttejä on eri muotoisia, kokoisia ja merkkejä. Siellä on isänmaallisia kylttejä maallesi, kylttejä baareista ja ravintoloista, kylttejä osavaltioista, kaupungeista ja kyltistä, kylttejä urheilusta, juomista, harrastuksista, autoista, peleistä. Aiheet ovat lähes rajattomat. Kiinnostus Route 66 -neoneja ja klassisia autoja ja ruokailijoita kohtaan on suuri. Vintage vetovoima on loistava ja ne voidaan ripustaa minne tahansa. Neonkyltit voidaan hinnoitella kalliisti satoihin tai tuhansiin dollareihin, mutta voit löytää monia hyviä kylttejä alle 50 dollarilla.

Neonkellot ovat myös hyviä ideoita. Kellot näyttävät paremmilta makuuhuoneissa, pelihuoneissa ja luolissa, ja neonkylttien tavoin niitä on monenlaisia ​​teemoja. Siellä on biljardipelejä, autoja, yritysten logoja, juomia, korttipelejä, urheilijoita, urheilujoukkueita, paikkoja jne. Jotkut ovat vain tavallisia kelloja yksinkertaisilla tunti- ja minuuttiosoittimilla, mutta niissä on todella kirkas yksi- tai kaksirenkainen neonreunus.

Neonjulisteet ovat uudempia valaistussa lahjaskenessä ja ovat erittäin hauskoja ja erilaisia. Nämä ovat julisteita tai seinämaalauksia, jotka sisältävät todellisia valoja kohtauksen sisällä. Tummat taivaan kohtaukset valaistaan ​​neon- tai LED-salaisuilla ja tähdillä. Tai ruokailijat valaistaan ​​öisin miniatyyreillä neonkylteillä ja myös auton ajovalot hehkuvat. 50- ja 60-lukujen Hollywood-julisteet ovat suosittuja, samoin kuin nostalgiset baarikohtaukset. Siellä on myös “liikkuvia” 3D-neonjulisteita, joissa on pyörivät taustat, kuten suosittuja vesiputouskuvia, joita olet todennäköisesti nähnyt.

Neontelineitä tai veistoksia. Nämä ovat neon- tai LED-putkia, jotka on kierretty näyttötelineeseen, joka istuu pöydällä tai pöydillä. Suurin ero näiden ja tavallisten valomerkkien välillä on, että ne ovat siirrettäviä, ei seinälle kiinnitettyjä. Ne ovat yleensä halvempia kuin valokyltit, mutta yhtä kauniita, varsinkin pilkkopimeässä. If you are you looking for more information regarding valomainos look into the web-page.
Mallit ovat yhtä monipuolisia kuin muutkin, sisältäen myös eläimiä, lomia, henkilökohtaisia ​​viestejä, yrityksiä jne. Nämä ovat samanlaisia ​​kuin neonlamput, toinen hieno idea.

Valikoimasta löytyy myös kädessä pidettäviä neonesineitä, kuten urheiluseurat ja hehkuvat kädet, neon-matkapuhelinliittimet, hehkutikkuja, hehkusormuksia ja muita hehkukoruja. Muita pieniä esineitä ovat neonväriset lateksiilmapallot ja muut juhlan koristelutarvikkeet. Joustavat neonvaloputket sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön ja ovat erittäin kestäviä. Muita lahjoja, jotka eivät ole varsinaisesti valmistettu neonista, mutta joissa on silti hehkuva neonteksti, ovat t-paidat, mukit, solmiot, avaimenperät, kalenterit ja muut pienemmät esineet. Neonakvaariot, joissa on liikkuvia kaloja, ovat melko siistejä, vaikka ne jostain syystä menettävät jännityksensä aikaisemmin.

Mikään neonlahjaluettelo ei olisi täydellinen ilman auton pohjavalosarjoja. Nämä ovat siistin näköisiä neonvaloja, jotka hehkuvat autojen, kuorma-autojen ja moottoripyörien alla. He valmistavat myös neon ovenkahvasarjoja, ajovaloja, sivuvaloja, ohjauspyöräsarjoja ja pyöränvalosarjoja. Periaatteessa, jos haluat, että autosi valaisee jotain, he tekevät sen joko neonilla tai LEDillä.

Tämä on vain pieni luettelo hienoista neonista valmistetuista esineistä. Useimmat näistä tuotteista ovat erittäin edullisia, ja monet ovat myös muokattavissa. Nämä ovat ihanteellisia lahjoja urheilun ystäville ja yritysten omistajille, mutta neon-ystäville on aina tarjolla jotakin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *